Er der hundebure ombord?

Ændret den Thu, 23 Maj kl. 7:52 AM

Er der hundebure ombord på skibene?

Hvis du rejser mellem Bergen, Stavanger, Kristiansand og Hirtshals med MS Bergensfjord og MS Stavangerfjord, er begge skibe udstyret med hundebure i vores kennel på dæk 10. Hundeburerne må bookes på forhånd. Dette kan du gøre i bookingprocessen under "Passagerer", når du booker din billet online. Et hundebur koster 97 DKK pr. vej.

Burerne findes i 3 forskellige størrelser:

• Medium bur - 70x100x75cm,
  • Large bur - 100x100x75cm og
  • Extra Large bur - 120x100x160cm.

Ved incheck udleveres en voucher til hundens ejer, som kan byttes til en nøgle i receptionen på dæk 7. Efterfølgende behøver ejeren af hunden ikke at aftale med personale ombord for at besøge hunden.

Vær opmærksom på, at ejeren af hunden bærer det fulde ansvar for hunden ombord. Vores besætning fører ikke tilsyn med kenneler eller hundeluftningsområder.

På sejlinger mellem Hirtshals og Kristiansand med Fjord FSTR er der ingen hundebure ombord. Her må din hund bookes ind som "kæledyr i bil". Det er dog tilladt at medbringe hunden ombord i vores indendørs siddeområde på agter dæk eller udenfor på agterdækket.