Rejs med hund til Danmark

Ændret den Thu, 23 Maj kl. 7:51 AM

Hvad skal jeg vide før jeg rejser til Danmark med hund?

Før du tager din hund med på ferie/transportrejse, skal du gøre dig selv bekendt med de regler, som gør sig gældende i det land, som du rejser til samt de regler, som gør sig gældende, når du skal rejse hjem. Dette gør sig også gældende for rejser til Danmark. For at du kan medbringe din hund til Danmark, skal følge krav være opfyldt:

• Du skal selv rejse med din hund. I bestemte tilfælde kan du give en fuldmagt til en anden som kan rejse med din hund.
  • Din hund skal være chippet med en mikrochip.
  • Din hund skal have et EU-hundepas udstedt af en dyrelæge.
  • Din hund skal have en gyldig rabies vaccine givet senest 21 dage før afrejse til Danmark.

I Danmark, skal du også have en ansvarsforsikring på din hund som gør sig gældende i tilfælde af, at din hund gør skade på andre mennesker eller objekter. Vær opmærksom på at bestemte racer er ulovlige i Danmark. Du kan finde mere information herom fra Sådan rejser du med hund til Danmark.