Optjening af point

Ændret den Thu, 23 Maj kl. 7:57 AM

Hvordan får jeg bonuspoint for turen?

Medlemmer optjener point på rejser, der bookes direkte hos Fjord Line eller på fjordline.com. Din pointsaldo er tilgængelig på My Fjord Club efter en afsluttet tur. Fjord Club medlemskab skal oplyses ved bestilling. Du modtager bonuspoint for rejser bestilt i dit navn og medlemsnummer. Når flere personer rejser sammen, akkumuleres pointene for den person, der booker. Det er ikke muligt at efterregistrere point eller overføre point mellem medlemmer.

Fjord Club-medlemmer optjener 10% bonuspoint på rejser og kabiner minus skatter og afgifter. Point tildeles ikke for yderligere produkter eller rejser, der helt eller delvist betales med point. Der gives ikke point for rejser, der betales med gavekort eller fribilletter.