Aldersgrænser

Ændret den Thu, 23 Maj kl. 7:54 AM

Aldergrænser

Fjord Lines aldersgrænser afhænger af, hvilke rute du rejser på, og hvilke type af rejse du ønsker. Vores aldergrænser gør sig gældende for uledsagede mindreårige.

For transportrejser skal der som minimum være én forældre/værge for hvert 10. barn eller ungt menneske, som er under aldersgrænsen.

For cruise og dagsture skal der som minimum være én forældre/værge for hvert 5. barn eller ungt menneske, som er under aldersgrænsen.

OBS: aldersgrænserne gør sig kun gældende for uledsagede mindreårige.

En forældre/værge anses som en personer over 25 år som rejser i forældrenes/værgens sted, og som påtager sig ansvaret for barnet/børnene, som er under aldersgrænsen.

En person, som rejser som forældre/værge skal indsende værgeformular senest to dage før afrejse. Denne formular kan fås fra dit lokale reservationskontor eller downloades her. Den udfydlte formular skal sendes til dit lokale reservationskontor eller info@fjordline.com

Transport
LinjeAldersgrænse
Hirtshals–Stavanger–Bergen18 år
Hirtshals–Kristiansand16 år
Bergen–Stavanger (Indenrigs)16 år
Stavanger–Bergen (Indenrigs)16 år
Hotelpakker
LinjeAldersgrænse
Hirtshals–Stavanger–Bergen18 år
Hirtshals–Kristiansand18 år
Cruise/Dagstur
LinjeAldersgrænse
Hirtshals–Stavanger–Bergen18 år
Hirtshals–Kristiansand16 år