Hvordan indsætter jeg den korrekte højde og længde på køretøjet?

Ændret den Thu, 23 Maj kl. 7:53 AM

Hvordan indsætter jeg den korrekte højde og længde på mit køretøj?

Vi anbefaler, at du selv måler dit eget køretøj. Start med at måle fra fronten af køretøjet og gå hele vejen til enden af køretøjet. Hvis du har trailer eller campignvogn med, skal den totale længde indsættes i bookingen. Rejser du eksempelvis med et cykelstativ bagpå køretøjet, skal denne også være inkluderet i den totale længde på køretøjet.

Det samme gør sig gældende for køretøjets højde. Hvis du medbringer en tagboks på dit køretøj, trailer eller lignende vedhæftning på dit køretøj, skal det inkluderes i målingen. Du skal måle efter det højeste punkt på køretøjet/traileren.

Hvis du angiver forkert længde eller højde, kan det medføre ekstra omkostninger for dig som rejsende, og i værste fald kan du muligvis ikke komme med på rejsen.