Passagere med særlige behov

Ændret den Thu, 23 Maj kl. 7:56 AM

Tager skibet højde for blinde, svagtseende og handicappede?

Af hensyn til sikkerheden bør passagerer med særlige behov eller som skal rejse med en ledsager informere Fjord Line herom ved booking. Din ledsager skal ikke betale for at rejse med dig. Under rejsen beder vi om, at din ledsager kontakter personalet ombord, hvis de ønsker oplysninger om sikkerhed eller skibet generelt. Gyldigt ledsagerbevis skal fremvises.

Patienter med ilt

Patienter, der rejser med iltflasker, skal rejse med en ledsager på alle vores skibe. Besætningen ombord skal gøres opmærksom på iltflaskerne i tilfælde af brand.

Førerhunde og servicehunde

Førerhunde og servicehunde, der er uddannet til at udføre opgaver for blinde og svagtseende, eller som yder følelsesmæssig støtte, rejser gratis på alle vores skibe. Du bør kunne fremvise en lægeerklæring ved check-in, der ledsager hunden på turen.

Passagerer med førerhunde eller servicehunde kan medbringe deres hunde i visse kabinetyper. Hunden kan opholde sig på gulvet i de fleste fællesområder ombord. Gåture med hunden under overfarten kan aftales med personalet ombord. Vi opfordrer passagerer til at vise hensyn til alle om bord, der lider af allergi.

Kørestolsbrugere med et køretøj

Hvis en kørestolsbruger kræver mere plads end bilens længde og parkering i nærheden af en elevator på bildækket, bedes du informere os om dette ved booking og også ved indtjekning. For at sikre, at du er tilstrækkeligt indkvarteret, bedes du være i terminalen eller bilincheck mindst 90 minutter før afgang.