Rejs med hund til Norge

Ændret den Thu, 23 Maj kl. 7:51 AM

Hvad skal jeg vide før jeg rejser til Norge med hund?

Hvis du ønsker at rejse med hund til Norge fra et land indenfor EU/EØS, skal følgende krav være opfyldt:

• Din hund skal være chippet med en mikrochip.
  • Din hund skal have et EU-godkendt kæledyrspas udstedt af en dyrelæge.
  • Din hund skal have en gyldig rabies vaccine. Hunden skal være vaccineret minimum 21 dage før indrejse til Norge.
  • Din hund skal have modtaget behandling mod bændelorm 1-5 dage før indrejse til Norge. Behandlingen skal være udført af dyrelæge og bekræftes af dyrelægen i hundens kæledyrspas.

Mere information kan findes på reise med hund til Norge fra EU/EØS.