Oversigt over tilgængelige pointrejser

Ændret den Thu, 23 Maj kl. 7:57 AM

Oversigt over tilgængelige punktrejser

På dette link kan du se rejser, der kan bookes med point: Billige færgebilletter, bilpakker og krydstogter | Fjord Line

Der desværre ingen oversigtskalender, der viser, hvornår disse er tilgængelige.

Det betyder, at for at finde ud af om det er muligt at betale med point på din ønskede rejsedato, skal du indtaste datoen og kontrollere, om det går igennem med point eller ej. Hvis det går igennem, er der plads, ellers er der ingen ledig kapacitet til at bruge point.

Som et lille pejlemærke kan man sige, at der er størst chance for at kunne bruge pointene til betaling på følgende afgange fra Vestnorge (Stavanger og Bergen): søndage, mandage, tirsdage og onsdage.

Dette gælder ikke i højsæsonen eller i ferieperioder, så er det sjældent, at du kan bruge pointene til betaling, når du rejser. Det samme gælder sejladser fra disse havne i weekenden - torsdag, fredag og lørdag.