Taxfree kataloger

Ændret den Thu, 23 Maj kl. 7:56 AM

Hvordan får jeg et overblik over taxfree udvalget inden rejsen?

Vi kan ikke frigive oplysninger om vores fulde taxfree sortiment forud for rejsen, men et udvalg kan findes i vores taxfree katalog via dette link samt åbningstider vores åbningstider kan findes her.

På grund af norske regler må vi desværre ikke vise hele vores tax-free katalog.

Hvis du vil have mere information om alkohol eller tobak, kan du få hele kataloget ved at sende en e-mail til taxfree.katalog@fjordline.com