Point, der ikke blev brugt inden udløbsdato

Ændret den Thu, 23 Maj kl. 8:02 AM

Point, der ikke blev brugt før udløbsdatoen

Vi kan forstå din frustration over ikke at kunne bruge dine optjente point, før de udløber. Som det er sædvanligt med de fleste virksomheder i rejsebranchen, er brugen af disse point begrænset af gyldighed og anvendelsesområder. Helt konkret skal bonuspointene bruges inden for 2 år fra optjeningsdatoen, og de kan kun bruges på afgange med ledige billetter af den type.

Det er ikke muligt at forlænge gyldigheden af point.