Oversikt over tilgjengelige poengreiser

Endret Thu, 23 Mai ved 9:40 AM

Oversikt over tilgjengelige poengreiser

På denne linken kan du se reiser som kan bestilles med poeng: Finn gode tilbud med Fjord Line

Som med de fleste som bruker konseptet med å spare poeng, finnes det dessverre ingen oversiktskalender som viser når denne er tilgjengelig.

Det betyr at for å finne ut av dette må man legge inn datoer og sjekke om det går gjennom med poeng eller ikke. Går det igjennom er det plass, ellers er det ikke ledig kapasitet for bruk av poeng.

Som en liten pekepinn kan man si at det er størst sjanse for å kunne bruke poengene til betaling på følgende avganger fra Vestlandet: søndager, mandager, tirsdager og onsdager.

Dette gjelder ikke i høysesongen eller i ferieperioder, da er det sjelden du kan bruke poengene når du betaler for reise. Det samme gjelder seilinger fra disse havnene i forbindelse med helgen – torsdag, fredag og lørdag.