Reisende med særskilte behov

Endret Thu, 23 Mai ved 10:44 AM

Av hensyn til sikkerheten må reisende med særskilte behov eller som må ha med ledsager selv opplyse om dette ved bestilling av reise. Ledsager reiser gratis. Under reisen bes den reisende ta kontakt med personalet om bord dersom vedkommende ønsker informasjon om sikkerhet eller skipet generelt.

Oksygenpasienter

Pasienter som reiser med oksygenbeholder må ha med ledsager for å reise med våre skip. Mannskapet om bord må gjøres kjent med plasseringen av oksygenbeholderen i tilfelle brann.

Fører- og servicehund

Fører- eller servicehund som er trent til å utføre oppgaver for blinde, sterkt svaksynte eller som er til emosjonell støtte, kan medbringes gratis på våre skip. Legeattest må kunne fremlegges ved innsjekk og skal følge hunden på reisen.

Reisende med fører- eller servicehund har anledning til å ha hunden i utvalgte lugartyper. Hunden kan oppholde seg på gulvet i de fleste fellesarealer om bord. Lufting av hunden underveis avtales med personalet om bord. Vi henstiller til den reisende å vise hensyn til eventuelle allergikere om bord.

Rullestolbrukere med kjøretøy

Hvis man på grunn av rullestol har behov for større plass enn bilens lengde og parkering i nærheten av heis på bildekk, må dette opplyses om ved både booking og innsjekk. For å sikre best mulig tilrettelegging bør man møte opp på terminalen senest 90 minutter før avgang.

Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen