Åpnings- og stengetider for innsjekk

Endret Thu, 23 Mai ved 10:53 AM

Utenriks kan du sjekke inn frem til 60 minutter før avgang. Det samme gjelder innenriks uten forhåndsbestilt billett eller fra/til Kristiansand.

Har du en forhåndsbestilt innenriksbillett mellom Bergen og Stavanger kan du sjekke inn frem til 30 minutter før avgang.

Vi forbeholder oss retten til å avvise passasjerer som kommer for sent til innsjekk. Vi refunderer ikke betalt billett ved for sent fremmøte.

Innsjekking for både gående og kjørende åpner 2 timer før planlagt avgang.