Ændre email adresse

Ændret den Thu, 23 Maj kl. 7:57 AM

Ændre email adresse

Da din e-mailadresse er den samme som dit brugernavn, kan vi desværre ikke ændre din e-mailadresse direkte.

Dette betyder, at for at ændre din e-mail-adresse skal du oprette en ny konto, når dette er gjort, kan vi overføre eventuelle point fra din oprindelige konto til din nye konto.

Det betyder, at hvis du registrerer dig med din nye e-mail-adresse, løser vi overførslen af eventuelle point. Dette sker dog ikke automatisk, så her må du sende os en mail på info@fjordline.com, hvor du informerer om både din nye email adresse og din gamle.