Legitimation til indrejse i Norge og Danmark

Ændret den Thu, 23 Maj kl. 7:54 AM

Hvilke dokumenter og legimation skal jeg medbringer for at rejse med Fjord Line mellem Danmark og Norge?

For at rejse mellem Danmark og Norge skal du medbringe gyldige rejsedokumenter og legitimation.

Alle passagerer skal medbringe gyldig legitimation fysisk.

Hvis du er statsborger i et EU/EØS land, skal du kunne legitimere dig med et gyldigt pas eller nationalt ID. Navnet på din legimation skal være tilsvarende navnet på billetten.

Hvis du er skandinavisk statsborger skal legimation kun medbringes på passagerer over 18 år og her godtages et fysik kørekort også som legitimation.

Udenlandske statsborgere skal vise pas og eventuelt visum udsted til rejser i Norden.

Hvis du er statsborger udenfor et EU/EØS land, skal du opfylde destinationslandets krav om pas, visum, vaccinationer mv. og opfordres til at sætte sig ind i de respektive myndigheders gældende regler.

Køretøjer skal bære den internationale køretøjs registreringskode. Du bør altid medbringe dokumentation på din rejseforsikring