Kan jeg besøge min hund i bilen og hvornår?

Ændret den Thu, 23 Maj kl. 7:52 AM

Jeg vil gerne besøge min hund i bilen under overfarten. Hvornår kan jeg besøge min hund på bildækket?

På overfarten mellem Bergen, Stavanger, Kristiansand og Hirtshals med MS Bergensfjord og MS Stavangerfjord kan du besøge din hund i bilen på bildækket på følgende tidspunkter:

17/6–22/6 + 7/8–3/9:
Hirtshals-Kristiansand: 10:30.
Hirtshals-Kristiansand: 15:00.
Bildækket er åbent fra 6:00 til 6:30 i forbindelse med ankomst i Stavanger
Stavanger-Bergen: Bildækket er åbent fra 9:45 til 10:15 og 12:00.
Bergen-Stavanger: 16:00
Hver aften 23:30

23/6–6/8 + 4/9–31/12:
Hirtshals-Kristiansand: 11:30.
Kristiansand-Hirtshals: 16:30.
Bildækket er åbent fra 6:00 til 6:30 i forbindelse med ankomst i Stavanger
Stavanger-Bergen: Bildækket er åbent fra 9:45 til 10:15 og 12:00.
Bergen-Stavanger: 16:00
Hver aften 23:30

På sejlinger mellem Hirtshals og Kristiansand med Fjord FSTR er det ligeledes muligt at have sin hund i bilen. Her er der dog ingen besøgstider, da bildækket er lukket under hele overfarten. I tilfælde, hvor besætningen har kapacitet til at følge gæster til deres hund i bilen, kan man besøge sin hund under overfarten.

OBS: vi anbefaler ikke at efterlade din hund i bilen om sommeren, da bildækket kan blive meget varmt.