Lufting av hund?

Endret Thu, 23 Mai ved 12:02 PM

Reiser du mellom Bergen/Stavanger–Hirtshals og Hirtshals–Stavanger/Bergen (MS Bergensfjord og MS Stavangerfjord) har vi luftegård for hund ute på akterdekk på dekk 10. Her er det tilgang på vann. Bruk av hundepose er påkrevd.
På Fjord FSTR som seiler mellom Kristiansand–Hirtshals/Hirtshals–Kristiansand er det mulig å ha med seg hunden ut på akterdekk og i salongen ved akterdekk.