Endre epostadresse

Siden e-postadressen din er den samme som brukernavnet ditt, kan vi dessverre ikke endre e-postadressen din direkte.

Dette betyr at for å endre e-postadressen din, må du opprette en ny konto, når dette er gjort kan vi overføre eventuelle poeng fra den opprinnelige kontoen din til den nye kontoen din.

Dette betyr at hvis du registrerer deg med din nye e-postadresse, vil vi fikse overføring av eventuelle poeng.