Taxfree-kataloger

Endret Thu, 23 Mai ved 10:47 AM

Vi kan ikke gi ut informasjon om vårt taxfree-sortiment i forkant av reisen. Et utvalg av vårt utvalg finner du på denne linken:Taxfree og shopping om bord | Fjord Line

På grunn av norske regler har vi dessverre ikke lov til å vise hele vår taxfree-katalog.

Ønsker du mer informasjon om alkohol eller tobakk kan du få hele katalogen ved å sende en epost til taxfree.katalog@fjordline.com