Ladningsstationer

Ændret den Thu, 23 Maj kl. 7:56 AM

Ladningsstationer på Fjord FSTR

Det er muligt at lade din elektriske bil ombord på bildækket på Fjord FSTR under overfarten. Der er i alt 16 ladningsstationer ombord på Fjord FSTR, og dette må bookes på forhånd. Prisen herfor er 91 DKK.

Ladningsstationerne ombord er type 2 oplader 32 AMP (kan give op til 22 kWh vekselstrøm). Du skal medbringe dit eget kabel. Vi anbefaler type 2, 32 AMP.

OBS! Elbiler, som har bestilt ladning ombord, må senest checke in 60 minutter inden afgang.

Ladningsstationer på MS Bergengsfjord og MS Stavangerfjord

Det er desværre ikke muligt at lade elbiler på disse skibe.